Techniek is ook 0,0 - Reisverslag uit Kumasi, Ghana van Maartje Admiraal - WaarBenJij.nu Techniek is ook 0,0 - Reisverslag uit Kumasi, Ghana van Maartje Admiraal - WaarBenJij.nu

Techniek is ook 0,0

Door: dn Admiraal

Blijf op de hoogte en volg Maartje

14 Oktober 2010 | Ghana, Kumasi

Daar zit ik dan in het internetcafe in WA... Ik had een mooi verhaal getypt op de computer thuis en dacht laat ik het eens op internet gaan zetten...Doet de usb-poort het niet in het internetcafe. Dusbij deze hetgaat goed met me,we zijn in WA aangekomen enik ga zo naar Mina ben benieuwd hoe groot mn kleine meid is geworden.
Ik probeer morgen nogmaals mijn verhaal erop te zetten zodat jullie enig idee hebben hoe het hier gaat!

Dikke kus Maart

• 14 Oktober 2010 - 14:46

Veertje:

jheeeeee eerste haha

haaay haaay lieve schat.
    ben blij dat je eindelijk op je plaats van bestemming bent.

ik zal je van de week wel eens ffkes bellen!!!

doei doei xxx van mij voor jou en iedereenin ghana die ik ken!!!!

kiss your sis

• 14 Oktober 2010 - 14:47

Mama:

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn een heel fijn weerzien met Mina en haar familie. Ik wacht vol smart op je verhaal !! liefs kus mama 10xxx

• 14 Oktober 2010 - 14:49

Kemm:

Hee duifke !! Wat lekker dat je weer in Wa bent ! Drink 'n lekker pitootje op mij! Hier wordt het steeds kouder brrrrrr Geniet er maar lekker van daaro! kus van je zus

• 14 Oktober 2010 - 16:02

Ilke:

spannend man..iedereen weer te gaan zien, en vooral de kindjes die groeien zo hard dat merk ik nu helemaal, nu we er zelf 1 hebben, nou succes met de volgende poging om je story erop te zetten..dikke kus van ons

• 14 Oktober 2010 - 16:46

Sas:

Goed schat!!!!!
    Jammer dat ik bij je feestavond niet kon zijn, maar dat moeten we dan maar een keer inhalen :-D!!
    Geniet ervan!
    Liefs en dikke kus Sas

• 15 Oktober 2010 - 08:13

Floor:

Oh Maartje, wat ben je toch een dapper ding. Ik heb diep respect voor jou en jouw werk joh.
    Knuffel Mina van me en Titus uiteraard ook mijn hartelijke groeten.
    Dikke knuffel en alle goeds gewenst XX

• 15 Oktober 2010 - 10:41

Lian:

Gelukkig ben je weer goed aangekomen bij je tweede thuis! Vast geweldig voor je om iedereen daar weer te zien. Veel liefsxxx

• 16 Oktober 2010 - 09:18

Buuf:

Hey Buuf!
    daar ca 5300km verderop!!
    We zijn benieuwd naar je verhalen! Komt me bekend voor van je vorige verslagen dat het internet daar niet optimaal is.. maar dat heeft ook wel weer wat. Anders schrijf je gewoon wat brieven! haha.. Ik ben trots op je buuf! Lieve groetjes aan Titus.. dikke kus Diane en Tom